AirBnB

Airbnb Service

Het verhuren van uw woningen via Airbnb is een slimme zet. De (financiële) voordelen van het verhuren via Airbnb zijn vele malen groter dan de verhuur aan permanente huurders.

U wilt de maximale verhuurprijs vragen. Het is dan van belang dat uw woningen goed onderhouden en schoon is.  Zelf het onderhoud regelen is een arbeidsintensieve en daarmee tijd- en geld rovend karwei. Door de hoge wisselingsgraad van huurders moet u ook nog eens zeer flexibel zijn in uw tijden. Dat kan anders!

Isi Clean biedt u als verhuurder via Airbnb de Isi-Airbnb service aan. Wij verzorgen de schoonmaak, en klein onderhoud van al uw woningen. Hier heeft u geen omkijken meer naar.

Wel de (financiële) voordelen van het verhuur via Airbnb, maar niet de lasten van schoonmaak en onderhoud? Neem direct contact met ons op.

Isi-Airbnb biedt de volgende services aan:

Schoonmaak: Uw huurders treffen telkens een schone en frisse woning doordat wij zorgdragen voor de volledige schoonmaak van uw woningen. Tijdens de schoonmaak wordt tevens gecontroleerd of er beschadigingen zijn ontstaan tijdens het verblijf van de huurder. Beddengoed wordt verschoond en door onze was service gereinigd.

Klein onderhoud: Door uw woningen in optimale conditie te houden kunt u de maximale huurprijs vragen. Wij voeren vakkundig en snel klein onderhoud uit in uw woningen. Vraag naar de mogelijkheden