kids-girl-pencil-drawing-159823

BACK-TO-SCHOOL; Tijd voor een grondige schoolschoonmaak!

BACK-TO-SCHOOL; Tijd voor een grondige schoolschoonmaak!

 

U wilt als facilitair manager natuurlijk net als iedereen ook onbezorgd kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Hoe begin je je vakantie onbezorgder dan te weten dat uw school straks na de vakantie fris en schoon open kan gaan voor de nieuwe lichting leerlingen?

Uw school is uw visitekaartje, goede schoonmaak en hygiëne is essentieel!
Als school wilt u niets liever dan op alle punten goed scoren, zo ook in goede hygiëne. In de drukte van alledag schiet het schoonmaken er nogal eens bij in, terwijl u hier wel 100% voor wilt gaan. Niet alleen voor een verzorgde uitstraling, maar ook voor het tegengaan van ziekteverzuim van personeel en leerlingen is een goede hygiëne van essentieel belang.

De schoonmaak van uw schoolpand tot in de puntjes geregeld.
Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan om uw school klaar te maken voor het nieuwe schooljaar. Bijvoorbeeld door ouders van leerlingen te vragen om een steentje bij te dragen. Dit is natuurlijk wel een oplossing om in contact te komen en blijven met ouders van uw leerlingen,  maar levert wellicht niet het schoonmaakresultaat dat u wilt. Schoonmaakbedrijf ISI Clean verzorgt voor u een complete schoolschoonmaak tot in de puntjes. Van interieurschoonmaak tot glasbewassing en van vloeronderhoud tot dieptereiniging van sanitair. Wij zijn betrokken, hebben korte communicatielijnen en hanteren concurrente tarieven, maar bovenal ontzorgen wij u bij de grote schoolschoonmaak (en daarna!)

Geniet méér van je vakantie, schakel ISI Clean in voor uw schoolschoonmaak!
Natuurlijk begrijpen we dat een grondige schoonmaak meer vraagt dan een snel doekje over de tafeltjes. Een goede schoonmaak vraagt om een professionele aanpak en kijk op details. Daarom zijn wij graag uw partner op het gebied van schoonmaak in het onderwijs.

 

Een succesvol schooljaar voor u en uw leerlingen, dat is ons doel!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Mail naar: info@isi-clean.nl of bel naar: +31(0) 40 720 08 15

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print