photo-1497008877485-d4fdb500367b_1

De terrasjes stromen vol, tijd voor een grondige horecaschoonmaak!

Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien, stromen de terrasjes weer vol. Iets waar u als horecaondernemer natuurlijk erg blij mee bent! U weet ook, naast de mooie omzet ligt er ook een grote taak om uw terras hygiënisch schoon te houden.

Het belang van een schoon terras

Tijdens een warme lente- of zomerdag is het een komen en gaan van klanten op uw terras. Voor uw personeel betekent dit snel schakelen! Komt er een tafeltje vrij? Snel een doekje eroverheen, stoelen rechtzetten voordat de volgende klanten met grote dorst of trek een tafeltje willen bemachtigen. U wilt natuurlijk het allerbeste voor uw klanten en ervoor zorgen dat zij zich, ongeacht de drukte, welkom voelen. Maar is snel een doekje over de tafels halen wel genoeg? De kans is groot dat er een aantal plakkende tafels of stoelen over het hoofd worden gezien, een klacht hierover is nu juist wat u wilt voorkomen.

Het belang van een schone keuken en sanitair

Naast een vol terras draait ook de keuken overuren. Het ene na het andere heerlijke gerecht wordt er bereid. Waar gewerkt wordt ontstaat rommel, dat is niet erg, maar het moet wel worden opgeruimd! Uw medewerkers hebben waarschijnlijk net de tijd voor een dagelijkse schoonmaak, maar wie schrobt het aangekoekte eten van de vloer en keukenmachines? Daar is vaak geen extra tijd voor op een drukke dag. Evenals de keuken heeft ook het sanitair extra aandacht nodig op gebied van hygiëne. Denk aan de extra toiletbezoekjes van toevallige voorbijgangers. Onbewust linken uw klanten de kwaliteit van het eten aan de hygiënische staat van het sanitair. Ook de keuken en het sanitair zijn dus een belangrijk onderdeel van uw horecaschoonmaak!

Bespaar tijd en energie met het uitbesteden van uw horecaschoonmaak!

U wilt de hygiëne van uw horecaonderneming waarborgen, maar u wilt niet dat uw medewerkers tijdens het bedienen van uw klanten ook nog veel extra tijd kwijt zijn aan de schoonmaak van uw zaak. Dit gaat ten koste van de energie en focus van uw medewerkers. Hoe fijn zou het zijn als u de dagelijkse grondige horecaschoonmaak kunt uitbesteden aan professionals? Op die manier weet u dat u elke dag met een gerust hart het terras kunt openen en u naast tevreden klanten, ook tevreden medewerkers behoudt die zich kunnen richten op waar zij het allerbeste in zijn!

Schoon is ook écht schoon met ISI Clean
Terwijl u en uw medewerkers uw gasten verzorgen kunnen wij (op de achtergrond) de schoonmaak van uw horecagelegenheid uit handen nemen. Profiteer nu van onze ‘Hele zomer door schoon- actie!’ Vanaf €0,35 per m3 bent u helemaal ontzorgd. Wij zijn uw betrouwbare schoonmaakpartner in Eindhoven en omstreken!

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: ++31(0)40 720 08 15 of Kijk op onze website: https://goo.gl/i3zdZ5

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print