pexels-photo-1342478

FRIS BEGIN VAN HET NIEUWE JAAR

Een nieuw jaar, een schone lei. Wat zijn jouw goede voornemens als ondernemer?

Targets halen, nieuwe klanten scoren, een jubileum vieren? Zomaar wat goede doelen die je als ondernemer kunt hebben. Wij vertellen je in deze blog waarom het behalen van je doelen begint met een schoon en fris bedrijfspand!

Een schoon kantoor is je visitekaartje

Misschien heb je het weleens meegemaakt. Je neemt als klant contact op met een bedrijf omdat de website en social mediakanalen opvallen en je een goed gevoel geven. Maar wanneer je langsgaat bij het bedrijf, is je goede indruk als sneeuw voor de zon verdwenen. Een vieze vloer, muf toilet of slechte koffie. Dat wil jij toch anders doen met jouw bedrijf?!

Zodra klanten je kantoorpand bezoeken wil je dat zij zich welkom en comfortabel voelen. Een grondige schoonmaak is daarom van groot belang. Laat niet alleen je online visitekaartje spreken, maar val op door die kwaliteit ook door te zetten in je bedrijfspand. Dan klopt het plaatje, altijd.

Schoonmaak voor behoud van interieur

Je huisstijl heet niet voor niets ‘huis’stijl. Je hebt tijd en energie gestoken in een mooie huisstijl, laat dit terugkomen in je interieur. Klanten, werknemers en natuurlijk jijzelf willen zich elke dag thuis voelen op hun werkplek. Een kopje koffiedrinken met de klant of een vergadering hoeft niet saai te zijn toch? Wanneer je investeert in een passend interieur, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Het goed schoonhouden van je interieur zorgt voor een langere levensduur en voorkomt ophoping van vuil. Dat bespaart je kostbare energie die je in het ondernemen wilt steken.

Schoon geeft inspiratie

Welke job je ook doet, inspiratie hebben we allemaal nodig om te innoveren, scherp te blijven en anderen (of jezelf!) te blijven motiveren. Een goede kop koffie of een goed gesprek doet een hele hoop, maar de ruimte waarin je werkt of je klanten ontvangt is minstens zo belangrijk.
Het idee dat je werkruimte stof- en vuilvrij is geeft een ontspannen gevoel, iets dat je zeker nodig hebt voor het uitwerken van al je plannen!
Ligt er nog een hoop papierwerk door heel je kantoor verspreidt en fungeert je bureau als een soort memobord van oude aantekeningen? Haal er eens lekker de bezem door, zet een raam open en adem het nieuwe jaar in!

Schoon is ook écht schoon met ISI Clean
Wil jij 2019 ook fris beginnen? Goed om te horen! We kunnen ons ook voorstellen dat je een grondige schoonmaak liever aan professionals overlaat om kostbare tijd en energie te besparen. ISI Clean verzorgt een totale schoonmaak voor jouw bedrijf of instelling. Van glasbewassing tot keukenreiniging en van vloeronderhoud tot interieurschoonmaak. Wil je periodiek of dagelijks ontzorgd worden op schoonmaakgebied? Wij zijn jouw betrouwbare schoonmaakpartner en maken jouw bedrijf of instelling tot in de puntjes schoon.

Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: ++31(0)40 720 08 15 of Kijk op onze website: https://goo.gl/i3zdZ5

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print