Horeca-min_1

Horeca schoonmaak, voor een gastvrije horecagelegenheid!

Laat uw gasten écht genieten! Dan ziet u hen zeker terug!

 

De zon begint zich langzaam vaker te laten zien. Ondanks de ijzige kou van de afgelopen dagen zoeken we steeds meer de buitenlucht op. Even een lekkere wandeling langs de plas, de stad in voor een warme winterjas of een weekendje weg om even in een andere omgeving te genieten van het seizoen. Wat dit met horeca te maken heeft? Heel veel, want al deze mensen kunnen vandaag of morgen te gast zijn in uw horecaonderneming. Dan wilt u alles tot in de puntjes geregeld hebben!

Klaar voor de start van horecaseizoen? Ook de horeca schoonmaak?

Waar denkt u dan aan, als we het hebben over ‘tot in de puntjes geregeld?’

Goed getrainde medewerkers die weten wat uw gasten nodig hebben om heerlijk in de watten gelegd te worden? Verse ingrediënten om heerlijke gerechten mee te maken? Goede schoonmaak van uw horecagelegenheid, óók (of misschien juist!) als het druk is?

Dat laatste is voor veel horecaondernemers een heikel punt.

 

Ja! Zij kennen en erkennen het belang van een schone en frisse horeca instelling. Niet alleen vanwege de vele richtlijnen van wettelijke eisen, maar omdat hygiëne een essentieel onderdeel is dat mede de sfeer van uw café, hotel en restaurant bepaald. Een rommelig aanblik, een muffe geur of hardnekkig vuil dat niet verwijderd wordt doet af aan alles waar u hard voor werkt. Toch is het lastig om juist in het hoogseizoen de schoonmaak op een continue hoog niveau te houden!

 

Goede schoonmaak in de horeca, zo lastig is het in de praktijk

Dat goede schoonmaak in de horeca lastig blijft blijkt niet alleen uit diverse onderzoeken. In de praktijk kwamen wij verschillende voorbeelden tegen:

 

  •        Het terras van uw café zit al de hele dag helemaal vol. Dat is ook niet gek op een mooie zomerdag! Uw medewerkers zetten hun beste beentje voor om al uw gasten van dienst te zijn. Met succes! Maar ondertussen is het sanitair (dat net zo druk bezocht wordt als uw terras) ook toe aan een schoonmaakbeurt. Iemand personeel ‘vrij maken’ om dit te doen kan echt niet, want dat zou betekenen dat u handen te kort komt op het terras. Wat nu?
  •           Uw keuken draait op volle toeren! Het éne na de andere heerlijke gerecht wordt geserveerd, maar daar waar gewerkt wordt, word rommel gemaakt. Uw medewerkers komen net toe aan de dagelijkse schoonmaak, maar de intensievere schoonmaak waarbij hardnekkig vuil ook wordt verwijderd, daar is écht geen tijd voor.
  •           Na een aantal weken waarbij uw horecagelegenheid bruisend vol zit, geven steeds meer klanten aan dat hun tafel of stoel plakt. Ze hebben gelijk, uw medewerkers maken ze regelmatig schoon, maar ze zijn nu echt even toe aan een grondiger schoonmaakbeurt. Maar wie moet dat doen?

 

De spagaat van iedere horecaondernemer

Het is een spagaat. Uw wilt uw gasten van alle gemakken voorzien. Daarvoor heeft u goed horecapersoneel aangenomen. Toppers op het gebied van gastvrijheid en bediening, hen (even) de schoonmaak van uw horecagelegenheid op zich laten nemen. Dat is zonde van hun tijd en uw geld! U kunt uw budget maar één keer inzetten en dat doet u dan het liefst zo efficiënt mogelijk.

 

De oplossing is eenvoudiger dan u denkt!

Terwijl u en uw medewerkers uw gasten verzorgen kunnen wij (op de achtergrond) de schoonmaak van uw horecagelegenheid uit handen nemen. Wij specialisten in de schoonmaak en durven dan ook te zeggen dat wij sneller, beter en efficiënter de schoonmaak realiseren dan uw eigen personeel. Ieder zo zijn vak en u de winst!


Uw horeca schoonmaak, daar heeft u geen omkijken meer naar.

Wij zijn schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven en wij begrijpen waar u als horecaondernemer tegen aanloopt. Het horecaseizoen is kort en hevig. U zet in die periode alles op alles om gasten het naar de zin te maken. Op dat moment wilt u dat alles tot in de puntjes geregeld is, ook de schoonmaak van uw horecaonderneming. Alles met als doel het uw gasten optimaal naar de zin te maken.

Wij bieden een totaalservice aan schoonmaakdiensten die u volledig ontzorgen op schoonmaakgebied. Van reguliere (dagelijkse) schoonmaak tot diepte reiniging van sanitair en keuken, van vloeronderhoud en terrasreiniging. Wij zorgen er voor dat uw horecaonderneming er iedere dag spik en span uitziet. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print