industriële reiniging, ISI-Clean, Eindhoven

TO DO: INDUSTRIËLE REINIGING!

industriële reiniging, ISI-Clean, Eindhoven

Stilstand is achteruitgang. Als ondernemer of manager bent u ongetwijfeld bekend met deze uitspraak. Waarschijnlijk bent u er niet alleen mee bekend maar onderschrijft u de stelling ook. Indien u werkzaam bent in de industriële branche gaat het echter nog een stapje verder; wanneer uw machines ongepland en ongewenst stilstaan is dat niet alleen achteruitgang, het is een kleine ramp! In deze blog vertellen wij u graag over het belang van een goede industriële reiniging.

Tijd is geld, nog zo’n cliché

Dagelijks vinden tientallen bedrijfsongevallen plaats. Ongelukken op de werkvloeren vinden veelal hun oorsprong in slechte hygiëne en onderhoud van machines en de productieomgeving. Naast dat dit een heel vervelende zaak is voor de betrokken medewerkers, is dit ook een zeer kostbare zaak voor u als ondernemer. Een bedrijfsongeval legt immers het productieproces (tijdelijk) stil, waardoor u omzet misloopt. Extra motivatie dus om vandaag nog een industriële reiniging te plannen!

Laatste cliché van vandaag: Voorkomen is beter dan genezen.

Waarom zou u het risico op een bedrijfsongeval of machine stilstand nemen wanneer u dit kunt voorkomen door goede industriële reiniging en onderhoud van uw machines? Industriële reiniging verkleint de kans op ongelukken en storingen. Hierdoor kan iedere medewerker optimaal zijn werk verrichten zonder gestoord te worden door machinale storingen voortkomend uit slecht onderhoud en reiniging. Tel uit uw winst.

Specialisten van ISI- Clean staan voor u klaar

Uw machine is uw bron van inkomsten. Het draaiende en pulsende hart van uw organisatie. Daarom wilt u alleen het beste voor uw machinepark. Specialisten die begrijpen wat uw machines nodig hebben. Vaklui met de juiste opleidingen en certificaten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor o.a.;

  • Ontvetten
  • Vacuümreiniging
  • Hogedruk reiniging
  • Chemische reiniging

Voorkom financiële schade door productieverlies en investeer in uitstekende industriële reiniging en onderhoud.

Door op regelmatige basis uw industriële reiniging te laten verrichten door onze gespecialiseerde medewerkers bent u gegarandeerd van een veilig en geoptimaliseerd productieomgeving.

Weinig tot geen hinder, groot resultaat

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de werkzaamheden dusdanig te plannen dat uw productieproces weinig tot geen hinder van de industriële reiniging ondervindt. Zo kunt u snel uw werkzaamheden weer hervatten.

Wij dragen graag bij aan de veiligheid en de continuïteit van uw onderneming!

Mogen we bij u langskomen om een opname van de industriële reinigingsbehoeften te maken? Uiteraard stellen wij op basis hiervan een scherpe offerte op.

Kijk voor meer informatie op onze website: https://bit.ly/2FfgDnL of bel/mail naar +31(0)407200815   info@isi-clean.nl

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print