Vastgoed-min

Investeer in uw stenen.

Hoe goed onderhoud zorgt voor waardebehoud van uw vastgoed

 

Bent u eigenaar van studentenwoningen, huismeester van een wooncomplex of bezitter van een vastgoedportefeuille, dan bent u als geen ander bewust van de waarde van uw panden.

Daar waar bewoners  vooral waarde hechten aan het woongenot en comfortniveau van hun huis, zit uw belang voornamelijk in de waarde van ‘de stenen’. U heeft een bepaald rendement voor ogen dat u wenst te behalen. Dat kan alleen door goed voor uw stenen te zorgen.

Onderhoud en schoonmaak is daarin essentieel. ISI Clean verzorgd het (klein) onderhoud en schoonmaak van appartementencomplex.

We delen in deze blog de geheimen van goed onderhoud aan uw vastgoed.

–        Geen schoonmaker, maar een vertrouwd gezicht

Vragen de bewoners van uw panden zich wel eens af wie toch elke week zorgt voor de schoonmaak van hun wooncomplex? Niet bij ons. Onze schoonmakers krijgen hun eigen panden toegewezen waar zij verantwoordelijk voor zijn. Hierdoor kennen zijn niet alleen de panden op hun duimpje maar zien uw bewoners ook telkens hetzelfde gezicht. Dit zorgt voor vertrouwen.

Onze ervaring is dat bewoners daardoor geen drempel meer ervaren om eventuele vragen en opmerkingen rondom de schoonmaak en bespreekbaar te maken.

Het resultaat: tevreden bewoners, goed onderhouden panden en weinig tot geen klachten.

–        De schoonmaak afgestemd op de (grote en kleine) situaties

Doordat onze schoonmakers op de hoogte zijn van actualiteiten in uw complex kan hier eenvoudig op in gespeeld worden tijdens de schoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan een naderende verhuizing van een bewoner of het groot onderhoud van uw pand. Dit vraagt speciale aandacht tijdens de schoonmaak. Doordat we goede contacten onderhouden met de bewoners en u zijn wij altijd op de hoogte van de actuele veranderingen en passen wij onze schoonmaakwerkzaamheden hierop aan.

Dit verhoogd wooncomfort van de bewoners en bespaard u tijd van het afhandelen van vragen.

–        Spreek de taal van de panden

De vaste schoonmaker van uw panden leert iedere schoonmaak uw pand beter kennen. Ieder pand heeft zijn eigen aandachtspunten. Denk aan moeilijk bereikbare plekken, onderhoud intensieve gedeeltes of specifieke wensen van de bewoners. Onze schoonmakers kennen uw panden en weten tijdig in te spelen op deze behoeften en knelpunten. Dit voorkomt onnodige schade aan uw pand en draagt er actief aan bij dat uw pand altijd goed onderhouden en schoon is. Zo is en blijft uw pand,  een pand dat zijn waarde behoud en zijn gewenste rendement oplevert. 

ISI Clean zorgt voor het waardebehoud van uw panden

Als eigenaar, conciërge, VvE of huisbaas wilt u de schoonmaak en het onderhoud van uw panden goed geregeld hebben zonder dat u hier omkijken naar heeft. U wilt u pand(en) ten alle tijden in uitstekende staat verkeren zodat de bewoners hier prettig kunnen wonen en het pand de waarde behoud. Wij realiseren dit graag voor u.

Wij leveren u de totaaloplossing op het gebied van schoonmaak. Van het reinigen van portieken, entree, liften of gemeenschappelijke ruimtes tot het reinigen van de gevelsgevels, galerijen en daken en opleveringsschoonmaak.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op: 040- 720 0815

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print