photo-1545165929-dced88ec03a2_1

Kantoorschoonmaak, uitbesteden of niet?

U wilt een schone en veilige werkomgeving creëren voor uw medewerkers en klanten. Houdt u dit in eigen hand of besteedt u dit liever uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Wij zetten de voordelen van professionele schoonmaak voor u op een rijtje.

Besparen van tijd, bezetting en daarmee geld

Regelt u de schoonmaak van het bedrijf intern met eigen medewerkers? Dan bespaart u dit waarschijnlijk iets op overhead kosten. Echter, kunt u zich niet volledig richten op het ondernemen zelf, iets wat u wel het liefste zou doen. Het uitbesteden van uw kantoorschoonmaak aan een professioneel bedrijf bespaart u ook flink wat tijd en mankracht. Uw medewerkers kunnen zich geheel richten op het werk waarvoor zij zijn aangenomen en daarmee is de kans groot dat zij met meer plezier hun werk kunnen blijven verrichten. Het uitbesteden van de schoonmaak zorgt voor minder verloop van personeel. Dat moet u als ondernemer toch goed in de oren klinken!

Continuïteit en kwaliteit

Wat is er fijner dan te weten dat uw kantoorpand elke dag fris en hygiënisch wordt schoongemaakt? Geen kans dat er belangrijke plekken zoals sanitair, koffiecorners en prullenbakken worden vergeten door tijdgebrek of omdat schoonmaakmiddelen niet voor handen zijn. 
Professionele schoonmakers zijn op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken en duurzaamste schoonmaakproducten die zorgen voor een optimaal resultaat, elke dag weer. Denk daarnaast ook aan de aansturing en training die vanuit het schoonmaakbedrijf worden geregeld. Ook dat bespaart u veel tijd en geeft zekerheid voor u en uw bedrijf.

Til uw bedrijf naar een hoger niveau
Heeft u de schoonmaak altijd zelf in handen gehad maar is uw bedrijf aan het groeien? Dan is het goed om na te gaan welke voordelen het geeft om ook op gebied van facilitair management mee te gaan in die flow. Het mag toch niet zo zijn dat het vertrouwen van klanten blijft groeien maar teleurgesteld raken wanneer zij uw kantoorpand bezoeken. Een vies toilet of vloer is funest voor de uitstraling die u wilt hebben op (potentiele) klanten. Zorg dat de schoonmaak van uw bedrijfspand meegroeit met de kwaliteit van uw dienst en/of product!

Schoon is ook écht schoon met ISI Clean
Bent u overtuigd en op zoek naar een professioneel, vakkundig schoonmaakbedrijf?
ISI Clean verzorgt een totale schoonmaak voor uw bedrijf of instelling. Van glasbewassing tot keukenreiniging en van vloeronderhoud tot interieurschoonmaak. Wilt u periodiek of dagelijks ontzorgd worden op schoonmaakgebied? Wij zijn uw betrouwbare schoonmaakpartner in Eindhoven en omgeving en maken tot in de puntjes schoon. 
Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: ++31(0)40 720 08 15 of Kijk op onze website: https://goo.gl/i3zdZ5

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print