opleveringsschoonmaak, reguliere schoonmaak , ISI Clean, Eindhoven

OPLEVERINGSSCHOONMAAK? VERGEET ‘M NIET!

Gefeliciteerd! Uw (nieuw)bouwproject is klaar voor gebruik! Of u nu zelf in het pand trekt of andere gebruikers, een opleveringsschoonmaak is dé kers op de taart, daarna kan de kurk van de fles voor het feestje! Bent u er al klaar voor?

Opleveringsschoonmaak, de kers op de taart!

De bouw van een nieuw pand is een heel proces, evenals verhuizen naar een ander pand. Spannend voor u als toekomstige gebruiker! Misschien bent u ondernemer en gaat u voor het eerst van de keukentafel verkassen naar een professionele werkplek. Of misschien zit u al jaren in hetzelfde pand en groeit u uit uw jasje? Een verhuizing naar een ander pand is een spannende maar ook hele leuke uitdaging!
Kortom, een hoop veranderingen en nieuwe perspectieven. Nu de oplevering eraan zit te komen wilt u natuurlijk uw nieuwe pand laten zien aan uw werknemers, vrienden, familie en klanten. Tijd voor een feestje!? Natuurlijk! Maar eerst moeten alle cementsluiers, kit- en betonresten worden verwijderd. Dat staat wel zo netjes en geeft echt die ‘finishing-touch’ die je verwacht bij een nieuw begin!

Ook uw oude kantoorruimte fris en schoon opgeleverd!

Natuurlijk geeft het een goed gevoel wanneer uw nieuwe kantoorpand tot in de puntjes wordt schoongemaakt met een opleveringsschoonmaak, maar evenzo belangrijk is het om uw oude stekje goed achter te laten voor de nieuwe gebruikers. Ook voor deze klus kunt u een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen. Alles voor een schitterend resultaat!

Een grondige reguliere schoonmaak zorgt voor de juiste sfeer

De confetti zit in de stofzuigerzak, de hapjes zijn allemaal op en uw gasten zijn naar huis. Nu kan het harde werken beginnen!
Uw onderneming groeit en bloeit terwijl u elke dag geniet van uw fijne werkplek die aanvoelt als een tweede thuis. Die sfeer wilt u natuurlijk zo goed mogelijk vasthouden. Stelt u zich voor dat u elke dag binnenloopt, uw sleutels op het bureau gooit en naar de koffiecorner loopt voor een heerlijke koffie…Nergens vind u plakkerige tafels van de lunch van gisteren, de vloer glimt en de ramen zijn streeploos schoon. Heerlijk gevoel toch? Een frequente grondige reguliere schoonmaak uit laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf doet wonderen!


Schoon is ook écht schoon met schoonmaakbedrijf ISI Clean in Eindhoven!

Wilt u de nieuwe stap in uw carrière ook fris tegemoet gaan?  ISI Clean verzorgt voor u de opleveringsschoonmaak voor zowel uw nieuwe, als uw oude kantoorpand. Ook voor de reguliere schoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres. Van glasbewassing tot keukenreiniging en van vloeronderhoud tot interieurschoonmaak. Wilt u periodiek of dagelijks ontzorgt worden op schoonmaakgebied? Wij zijn uw betrouwbare schoonmaakpartner in Eindhoven en maken uw bedrijf of instelling tot in de puntjes schoon.

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: +31(0)40 720 08 15

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print