meisje_vacature_30_uur_2

ZIT ER EEN SCHOONMAAKTALENT IN JOU? SCHOONMAAKHULPEN GEZOCHT!

Schoonmaakhulpen gezocht! Wil jij een andere of nieuwe weg inslaan qua werk maar weet je niet in welke branche je het moet zoeken? Overweeg eens de schoonmaakbranche! Laat je overtuigen in deze blog,  wie weet ontluik jij het schoonmaakwonder in jezelf!

Elke dag tevreden klanten, dat geeft nog eens voldoening!

Wat is er leuker dan met een voldaan gevoel thuiskomen in de wetenschap dat klanten met een goed gevoel thuiskomen of de volgende dag op een fris kantoor kunnen beginnen aan een nieuwe dag.
Of je nu bij klanten thuis schoonmaakt of een school of kantoor schoonmaakt, je bent bezig met het verbeteren van kwaliteit en woon- en werkplezier van je klanten en dat is een heel fijn doel!

Alle ruimte voor jouw talent

Denk je bij schoonmaakwerk aan het stereotype man/vrouw met plumeau in de hand? Er komt nog zoveel meer bij kijken! Natuurlijk zet jij je als schoonmaaktalent 100% in voor het beste schoonmaakresultaat, maar hoe leuk is het dat je jouw persoonlijkheid in de strijd kunt gooien tijdens het werken? Kun jij de sterren van de hemel zingen? Verras je klanten met een spontaan zangsalvo terwijl je het sanitair tot in de puntjes schoonmaakt. Ben jij een sociaal dier en houdt je van een praatje? Breng sfeer op de werkvloer en maak een gezellig praatje met collega’s of klanten. Misschien maak je op die manier iemands dag helemaal goed!

Zonder zorgen aan de slag? Sluit je aan bij een professioneel schoonmaakbedrijf

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelfstandig aan de slag te gaan als schoonmaakhulp. Voordelen hiervan zijn dat je eigen baas bent en je eigen tarieven kunt bepalen. Echter zijn er ook nadelen te noemen. Je bent waarschijnlijk veel tijd kwijt aan acquisitie en aanschaf van schoonmaakmateriaal. Wanneer je ervoor kiest om je aan te sluiten bij een erkend schoonmaakbedrijf, geniet je van vele voordelen zoals collega’s, begeleiding in de juiste schoonmaak en natuurlijk niet onbelangrijk- je klanten!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Schoonmaakhulpen gezocht! Kom het team van ISI Clean versterken!
Wij zijn op zoek naar flexibele, gemotiveerde en representatieve schoonmaak(st)ers en glazenwasser(s). Je kunt bij ons zowel als zzp’er als in loondienst aan de slag.

Stuur je CV en motivatie naar pz@isi-clean.nl o.v.v. open sollicitatie.

Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: ++31(0)40 720 08 15 of Kijk op onze website: https://bit.ly/2FfgDnL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print