Dieptereiniging, voor fris en hygiënisch sanitair

Onhygiënisch sanitair is menig mens een doorn in het oog. Zeker in uw onderneming wilt u dan ook dat u sanitair elke dag tot in de puntjes verzorgd en schoon is. Immers, u bezoekers en klanten maken hier ook  gebruik van. U wilt niet dat zij onbewust de kwaliteit van uw dienst of product koppelen aan de hygiëne van uw sanitair.

Dagelijkse schoonmaak van uw sanitair is een vanzelfsprekendheid. Toch blijft tijdens de dagelijkse schoonmaak vuil achter, bijvoorbeeld omdat deze op slecht bereikbare plekken zit of omdat het vuil niet direct zichtbaar is. Deze vuilresten zorgen voor een onaangename geur en bacterievorming. Een onhygiënische en ongewenste situatie.

Doormiddel van dieptereiniging van uw sanitair maken wij  korte metten met hardnekkig en niet zichtbaar vuil. Aanvullend op de dagelijkse schoonmaak van uw sanitair wordt deze ook gereinigd doormiddel van diverse intensieve technieken en controleren wij het sanitair op gebreken (hier kan immers vuil in achterblijven).

Na de dieptereiniging van uw sanitair is deze volledig ontkalk, gedesinfecteerd en vrij van zichtbaar en onzichtbaar vuil. Uw sanitair ziet er na de dieptereiniging weer uit als nieuw!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.