Gevelreiniging

De eerste indruk is de belangrijkste indruk. Dit geldt niet alleen voor mensen maar ook zeker voor uw bedrijfspand, kantoor, winkel of showroom. U wilt dan ook dat de eerste indruk van uw pand –de gevel- de juiste is. Representatief, verzorgd en passend bij uw imago.

Weersomstandigheden, veroudering en luchtverontreiniging hebben een negatieve invloed op de kwaliteit en uiterlijk van de gevel van uw pand. Wat denkt u dat een gevel met aanslag, vuil en mos begroeiing uitstraalt? In ieder geval niet het imago dat u wenst.

Het onderhoud en de reiniging van uw gevel is dan ook zeker een absolute must als u een goede indruk wilt achterlaten bij uw bezoekers en voorbijgangers.

Het onderhouden en reinigen van de gevel vraagt om een vakkundige benadering.  Bij het ondeskundig reinigen van de gevel is er immers grote kans op steenschade, of beschadigen van de voegen.

Onze medewerkers zijn echte specialisten op het gebied van gevelreiniging. Geen enkele gevel, ongeacht de vervuilingsgraad is voor hen een probleem. Met ons gevelonderhoud- en reiniging wordt de levensduur van uw gevel aanzienlijk verlengd. Een goed verzorgde gevel draagt bij aan het behoud en de waarde van uw pand.