Industriële reiniging voor een veilige en schone (productie)omgeving

Dagelijks vinden tientallen bedrijfsongevallen plaats. Ongelukken op de werkvloeren vinden veelal hun oorsprong in slechte hygiëne en onderhoud van machines en de productieomgeving. Naast dat dit een heel vervelende zaak is voor de betrokken medewerkers, is dit ook een zeer kostbare zaak voor u als ondernemer.

Een bedrijfsongeval legt immers het productieproces (tijdelijk) stil, waardoor u omzet misloopt.

Het is zonde om dit risico te nemen als u doormiddel van goede industriële reiniging- en onderhoud dit kunt voorkomen.

Goede industriële reiniging en onderhoud van uw machines en werkplek dragen bij aan de veiligheid en de continuïteit van uw onderneming. Industriële reiniging verkleint de kans op ongelukken en storingen. Hierdoor kan iedere medewerker optimaal zijn werk verrichten zonder gestoord te worden door machinale storingen voortkomend uit slecht onderhoud en reiniging. Tel uit uw winst.

Een indicatie van onze industriële reiniging:

  • Ontvetten
  • Vacuümreiniging
  • Hogedruk reiniging
  • Chemische reiniging

Voorkom financiële schade door productieverlies en investeer in uitstekende industriële reiniging en onderhoud.

Door op regelmatige basis uw industriële reiniging te laten verrichten door onze specialiseerde medewerkers bent u gegarandeerd van een veilig en geoptimaliseerd productieomgeving. Iedere industriële omgeving heeft andere reinigings- en onderhoudsbehoeften.

Wij komen graag bij u langs om een opname van de industriële reinigingsbehoeften uit te voeren. Uiteraard stellen wij op basis hiervan een scherpe offerte op.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de werkzaamheden dusdanig te plannen dat uw productieproces weinig tot geen hinder van de industriële reiniging van ondervindt en u snel uw werkzaamheden kunt hervatten.

Voorkom schade, ongevallen of productievertraging, neem contact met ons op.