Keukenreiniging, voor een écht schone keuken

Uw grootste nachtmerrie? Een keuken die gesloten moet worden vanwege slechte hygiëne, (brand)gevaar of een onveilige situatie. Gelukkig voorkomt goed en regelmatig onderhoud van uw keuken en keukenapparatuur veel van deze risico’s. Echter, zelfs de dagelijks schoonmaak kan niet voorkomen dat hardnekkig vuil en stof zich hecht aan keukenoppervlaktes en in, onder, achter en op keukenmachines. Het in orden krijgen en houden van de hygiëne in uw keuken is dan ook een specialistische zaak.

Naast de dagelijks basisreiniging van uw keuken zorgt de dieptereiniging voor een zorgeloos schone keuken. Denk hierbij aan het intensief reinigen en onderhouden van afzuigkappen, koelkasten en vriesruimtes, frituurpannen, ovens maar ook spoelmachines en steamers. Uiteraard worden keukenmachines en oppervlakten indien nodig gedemonteerd en na reiniging terug in elkaar gezet. Zo weet u zeker dat niet alleen het zichtbare maar ook het onzichtbare vuil verwijderd is.

Laat Rob Geus maar komen!

Na de dieptereiniging van uw keuken en keukenapparatuur is de schoonmaak van uw keuken gemakkelijker bij te houden, wordt de levensduur van uw keuken en keukenapparatuur verlengd en is de keuken een gezondere en veiligere werkplek voor uw medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Na een opnamegesprek kunnen wij u een gericht advies uitbrengen over de schoonmaakbehoeften van uw keuken.