Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (M.V.O)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons een vanzelfsprekendheid.
Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door partner te zijn in diverse projecten met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen willen wij ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit doen als partner in verschillende projecten.

Werkevaringsplaats

Schoonmaakbedrijf Isi Clean biedt diverse werkervaringsplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of beperking. Op deze wijze kunnen langdurig werkloze werkervaring –en ritme opbouwen met als doel betaalde en volwaardige baan.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doormiddel van een  persoonlijke aanpak!

Projecten in de wijk

Schoonmaakbedrijf Isi Clean voelt zich verantwoordelijk om een betrokken rol te dragen in de samenleving. Dit doen wij o.a. door deel te nemen aan de jaarlijkse Nederland Schoon!-dag. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op lokaal niveau!

Milieuvriendelijke technieken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons ook terug te zien in de duurzame manier waarop zij omgaan met waterverbruik. Doormiddel van de nieuwste schoonmaaktechnieken zijn wij in staat onze schoonmaakwerkzaamheden te verrichten met een minimaal aan watergebruik.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is milieubewust ondernemen!