ISI Clean, uw schoonmaakbedrijf in Oirschot

De schoonmaak van uw woning, instelling of bedrijfspand in Oirschot wilt u goed geregeld hebben. Het verhoogd het woon- en werkcomfort en biedt een gastvrije en prettige omgeving. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf- en partner in Oirschot en omstreken. Met vakkundige en toegewijde medewerkers, professioneel materiaal en hoogwaardige producten verzorgen wij de schoonmaak van uw pand en woning tot in de puntjes!

Ervaar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:

Onze schoonmaakdiensten in Oirschot

Schoonmaakwerkzaamheden: Een schone en frisse werkplek is niet alleen een productieve omgeving maar is een waar visitekaartje naar uw relaties en bezoekers. Onze medewerkers verzorgen bij u de dagelijkse schoonmaak aan de hand van een werkplan op maat. Deze stellen zij vast op basis van uw wensen.

Huishoudelijke hulp: Echt wooncomfort begint bij een schone en frisse woning! Uw huishouden is bij ons in betrouwbare handen. Uw huis altijd schoon dankzij ISI at Home!

Glazenwasser: Ramen die streeploos schoon zijn. Dat heeft uitstraling! Onze vakkundige glazenwassers gaan voor u de ladder op. Ook voor de schoonmaak van glazen wanden, liften en koepels. Ook op grote hoogte (vraag naar de mogelijkheden).

Dieptereiniging sanitair: Vuil en bacteriën op moeilijk bereikbare plekken zijn nare ziekteverspreiders. Ondersteun de dagelijkse schoonmaak van uw sanitair met een periodieke dieptereiniging.

Gevelreiniging: Vuil, aanslag en mos kunnen de gevel van uw bedrijfspand of woning ontsieren. Dat verstoort niet alleen het aanblik, maar kan ook leiden tot permanente schade aan de gevel. Voorkom dit en laat uw gevel periodiek reinigen.

Vloeronderhoud: Uw vloer wordt dagelijks intensief gebruikt. Door regelmatig vloeronderhoud voorkomt u (blijvende) schade en ontsierende plekken.

Ontruimingen: Wij ontruimen uw woning snel, vakkundig en discreet. Van het afvoeren van huisraad tot het bezemschoon opleveren van de woning.

Industrieel reiniging: Uw medewerkers zijn het productiefst in een schone en veilige omgeving. Industriële reiniging verkleint het risico op bedrijfsongevallen en productievertraging.

Keuken reiniging: De regelgeving vanuit de overheid m.b.t. keukenhygiëne is streng. Wij zorgen ervoor dat u iedere inspectie met vertrouwen tegemoet kunt zien.

ISI Clean, uw schoonmaakbedrijf in Oirschot en omgeving.
Ons werkgebied strekt ons uit ver buiten Oirschot. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Noord-Brabant, Limburg en België.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdienstverlening in Oirschot en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: +31(0)40 720 0815 of info@isi-clean.nl

Schoonmaakbedrijf ISI Clean is aangesloten bij de landelijke branchevereniging SIEV.