Ontruiming; vlot, deskundig en discreet

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is veelal een onprettige aangelegenheid. Ontruimen kan gepaard gaan met veel emoties bij de ontruimde. Echter, u heeft er alle voordeel van dat dit op een vlotte wijze gebeurd en uw bedrijfspand of woning keurig opgeleverd wordt. Een vakkundige, correcte en doortastende ontruiming is dan ook van uitermate groot belang. Dit verstaan wij als geen ander.

Van het ontruimen van een woning bij overlijden van de eigenaar/huurder tot het ontruimen van bedrijfspanden bij faillissement, bezetting door krakers of illegale hennepkwekerij, wij werken discreet en vlot. Naast dat wij inboedel en afval verwijderen en afvoeren, het pand volledig reinigen en desinfecteren kunnen wij ook eventueel kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren. Uw bedrijfspand of woning wordt bezemschoon opgeleverd zodat deze snel weer in de verhuur of verkoop kan

Wij zijn uw partner in de ontruimingsschoonmaak. Deze kunt u met een gerust hart uit handen geven. Wij zetten voor u de puntjes op de i.