Opleveringsschoonmaak bij bouw of verbouwing

De oplevering van uw bedrijfspand, woningen of nieuwbouwproject wilt u vlot en kundig uitgevoerd hebben. U wilt uw pand immers zo snel mogelijk kunnen betrekken of verhuren/verkopen. Het uitvoeren van de opleverschoonmaak is echter een specialistische en een niet te onderschatten klus.

Het verwijderen van puin, cementsluiers, beton- en kitresten, vraagt om een professionele aanpak om schade aan uw bijna opgeleverde pand te voorkomen.

Schoonmaakbedrijf Isi Clean kent de klappen van de zweep op het gebied van opleverschoonmaak. Uw nieuwbouw-, renovatie- en verbouwingsproject is bij ons in vakkundige handen, zowel voor bedrijven, woningcorporaties en bouwbedrijven. Wij hebben aan een half woord genoeg en verzorgen uw opleverschoonmaak tot in de puntjes. Hier heeft u geen omkijken meer naar. Wij zetten voor u de puntjes op de i!

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat een strakke planning bij een opleverschoonmaak uitermate belangrijk is. U wilt immers geen vertraging oplopen met de oplevering van uw pand. De opleveringsschoonmaak kan in sommige situaties al beginnen nog voor de afronding van de (ver)bouw werkzaamheden. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen een scherpe offerte op.

U heeft geen omkijken meer naar de opleverschoonmaak, dankzij onze vakkundige en snelle aanpak.