Schoonmaakbedrijf Isi Clean; de puntjes op de i!

Wij, schoonmaakbedrijf Isi Clean, zijn uw schoonmaakspecialist in Eindhoven en omgeving.

Ondernemer Prisella Isidora is de drijvende kracht achter schoonmaakbedrijf Isi Clean. Na veel ervaring op te hebben gedaan in de schoonmaakbranche besloot zij schoonmaakbedrijf Isi Clean op te richten en haar duidelijke visie op schoonmaakwerkzaamheden te vertalen in een bloeiend schoonmaakbedrijf.

Het motto van ISI Clean; wij zetten de puntjes op de i!

Wij zijn niet zomaar een schoonmaakbedrijf! Wij zijn dé specialist in de schoonmaakbranche op het gebied van:

  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Glasbewassing / Glazenwassen
  • Diepte reiniging sanitair
  • Opleveringsschoonmaak
  • Vloeronderhoud
  • Ontruimingen
  • Industrieel reinigen
  • Keukenreiniging

Door onze jarenlange ervaring en milieuvriendelijke reinigingstechnieken zijn wij in staat ons motto “de puntjes op de i !’ waar te maken.

Visie

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de schoonmaakbranche besloot Prisella Isidora vanuit haar passie voor deze branche schoonmaakbedrijf Isi Clean te starten. Haar visie; het bieden van uitstekende schoonmaak –en reinigingswerk voor particulieren en bedrijven. Op milieuvriendelijke wijze uitgevoerd door vakkundig en enthousiaste medewerkers.

Daarnaast hecht Prisella grote waarde aan het maatschappelijk relevant zijn van haar onderneming. Zij wil met haar bedrijf niet alleen haar klanten een schone en opgeruimde omgeving bieden, maar mensen tot de arbeidsmarkt ook de mogelijkheid bieden om werkervaring op te doen en terug te keren in het arbeidsproces.

Tevens wil zij, door jaarlijks mee te doen met de Nederland Schoon!-dag, en het adopteren van een straat in Eindhoven met als doel deze schoon te houden met de straatbewoners, ook bijdrage aan een schonere maatschappij.

Uit al deze activiteiten blijkt dat haar passie van de schoonmaakbranche niet alleen resulteert in tevreden klanten maar ook in échte maatschappelijk relevante onderneming.